Филмови

Комедија на три спрата (2022)

Комедија | 100
Рејтинг:
10/10
10

Радња

Филм прати комичне и често сулуде авантуре станара једне, наизглед, обичне стамбене зграде у Београду. У питању је галерија различитих ликова, а ситуација кулминира захваљујући лошим цевима и мистериозним подземним водама Београда до искушења које их, на крају, све затекне неспремнима.
Подели:
10/10

Dragan Jovano

5 Месеци ago

FANTASTICNA PRICA. PREPORUCUJEM FANTASTICNU ZABAVU.

10/10

Ognjen

5 Месеци ago

Brzo,sveže i duhovito sa najboljim mogućim kastingom!

Летња позорница у Тврђави

Продаја карата

 

Комплети улазница могу се купити на следећим продајним местима:

 

  • Kњижара НКЦ-а „Бранко Миљковић“ (Булевар др Зорана Ђинђића 37)
  • Kњижара „Индиго“

Цена комплета карата је 2500 динара.

 

Уколико не буду продати сви комплети, појединачне улазнице ће се продавати испред улаза у Летњу позорницу, на дан отварања Фестивала од 18 сати, а осталим данима од 19 сати. Цена појединачне улазнице је 500 динара.

Преспав
ПРЕСПАВ / Филмски Сусрети 2021

ТВ серија "Преспав" је оригинални играни телевизиски програм у формату ситкома у продукцији ОХО. Састоји се од 5 сезона за чије су потребе продуциране укупно 122 епизоде. Део њих је у копродукцији са Македонском Радио Телевизијом (сезоне 3, 4, 5).

Пансион "Преспав" је метафора реалних друштвених дешавања у Северној Македонији. У њима се огледа балкански менталитет од кога ликови не могу да побегну, док истовремено имају и жељу да успоставе и да поштују европске стандарде.

Ова ситуација доводи ликове у стални конфликт, док из њихових неспоразума произлазе комичне ситуације у којима се препознају и сами гледаоци.

Прича прати браћу Бузалевски који отварају пансион у Преспи, на месту очеве куће, уз помоћ средстава из европских ИПА фондова. Поред браће, живот у пансиону праве узбудљивим њихови романтични партнери/ке, сарадници, пријатељи из детињства и гости који долазе у рај поред Преспанског језера.

Оригинална идеја: Елеонора Венинова и Пеце Талески
Продуцент: Пеце Талески
Режија: Игор Иванов, Вардан Тозија, Гјоргји Унковски, Дина Дума и др.
Сценарио: Сашо Кокаланов (главни сценариста), Артин Селмани, Вардан Тозија и други (С. Македонија), Алек Попов и Дељана Манева (Бугарија), а од следеће шесте сезоне и Небојша Ромчевић и Маја Новељић Ромчевић (Србија).

Играју: Јелена Јованова Перић, Дритон Вејсели, Тијана Дапчевић, Игор Ангелов, Васил Зафирчев, Горан Стојаноски, Игор Стојчевски, Игор Дзамбазов, Адријан Азири, Емра Куртишова, Наташа Петровић, Владимир Тулиев, Владо Јовановски.